#18 Ben jij de Checker? | Serie: Welke (online) Trainingmaker ben jij? - Leer Trainen vanuit je Vak

#18 Ben jij de Checker? | Serie: Welke (online) Trainingmaker ben jij?

Dit is al weer de laatste podcast uit deze serie, de Trainingmakers.

In mijn werk heb ik gemerkt dat er 4 manieren zijn hoe mensen het maken van hun training aanpakken. Ik heb ze de 4 soorten Trainingmakers genoemd. Bij iedere Trainingmaker zijn er punten die heel goed zijn maar ook is er bij iedere Trainingmaker nog winst te behalen.

Benieuwd welke (online) Trainingmaker jij bent?

In deze Podcast de vierde en laatste Trainingmaker: De 'Checker'

Jij, als de checker, vindt het belangrijk om goed te checken bij zowel de opdrachtgever als bij de deelnemers wat hun behoefte is.

 Je wil graag je (online) training zo goed mogelijk op hun afstemmen. Je hebt al een behoorlijke rugzak vol met werkvormen en je trainersmaterialen zien er heel verzorgd uit.

Je merkt wel dat je erg lang bezig bent met het maken van je training. Je wil zeker weten dat je het goed doet en checkt daardoor heel veel bij anderen of je het goed doet en of je inderdaad op deze manier met je training goed inspeelt op de behoefte van de deelnemers en de opdrachtgever.

Dit maakt je soms onzeker. Je blijft je training maar perfectioneren en aanpassen.

Misschien dat jij dat ook wel herkent? 

Benieuwd of jij de 'Checker' bent? Beluister de podcast! 

_______
◆ In de podcast verwees ik naar het e-book: Welke (online) Trainingmaker ben jij? Het e-book kun je hier gratis downloaden: https://leertrainenvanuitjevak.nl/gratis/

◆ Samenwerken aan je eigen Training? In de podcast had ik het over samenwerken aan je eigen Training. Ben je benieuwd wat dit traject inhoudt? Lees het op mijn site incl. reviews van oud klanten: https://leertrainenvanuitjevak.nl/samen-werken-aan-je-training/

◆ Ben je benieuwd of ik je verder kan helpen met je trainers/ opleidingsvraag? Plan gerust een (gratis) kennismakingsafspraak met me in. Ik kijk er naar uit je online te ontmoeten!

Kies hieronder je favoriete player of luister hem op deze pagina!

podcast leer trainen vanuit je vak
podcast leer trainen vanuit je vak

Wil je kijken of we samen aan de slag kunnen?

Stuur me gerust een e-mail (janny@leertrainenvanuitjevak.nl) dan plannen we geheel vrijblijvend een belafspraak in.