#17 Ben jij de 'Ik wil eerst alles weten' maker? | Serie: Welke (online) Trainingmaker ben jij? - Leer Trainen vanuit je Vak

#17 Ben jij de ‘Ik wil eerst alles weten’ maker? | Serie: Welke (online) Trainingmaker ben jij?

De komende podcasts staan in het teken van de Trainingmakers. In mijn werk heb ik gemerkt dat er 4 manieren zijn hoe mensen het maken van hun training aanpakken. Ik heb ze de 4 soorten Trainingmakers genoemd. Bij iedere Trainingmaker zijn er punten die heel goed zijn maar ook is er bij iedere Trainingmaker nog winst te behalen.

Benieuwd welke (online) Trainingmaker jij bent?

In deze Podcast de tweede Trainingmaker: De 'Ik wil eerst alles weten' maker.

Jij, als de 'ik wil eerst alles weten' maker struint voordat je met het maken van je training start, het internet af. Je leest allerlei boeken over het onderwerp van je training. Ook al kost het je veel tijd, je wilt wel goed beslagen ten ijs komen.

Voor je deelnemers super fijn. Jij weet echt van de hoed en de rand. Jij weet op iedere vraag van de deelnemer een antwoord te geven. 

Je merkt wel dat je lang met je training bezig kan zijn. Je leest steeds weer wat nieuws en voor je gevoel is je training nooit echt af. 

Dat maakt het misschien ook wel spannend om hem te geven. Bij sommige 'ik wil eerst alles weten' makers, komt het er nooit van. De training is namelijk in hun ogen nooit 'af' genoeg om hem echt te geven. 

Misschien dat jij dat ook wel herkent? 

Benieuwd of jij de 'ik wil eerst alles weten' maker bent? Beluister de podcast! 

_______
◆Wil je meer weten over het traject 'Samenwerken aan je eigen Training' waar ik het in de podcast over had?

◆ Wil je ook direct goed van start met het maken van jouw Training? Vraag de gratis Quick-Guide aan. 

◆ Ben je benieuwd of ik je verder kan helpen met je trainers/ opleidingsvraag? Plan gerust een (gratis) kennismakingsafspraak met me in. Ik kijk er naar uit je online te ontmoeten!

Kies hieronder je favoriete player of luister hem op deze pagina!

podcast leer trainen vanuit je vak
podcast leer trainen vanuit je vak

Wil je kijken of we samen aan de slag kunnen?

Stuur me gerust een e-mail (janny@leertrainenvanuitjevak.nl) dan plannen we geheel vrijblijvend een belafspraak in.