Gratis - Leer Trainen vanuit je Vak

 Gratis Trainerstips voor je eigen
 IJzersterke Training

Welke (online) trainingmaker ben jij? 

De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat er vier manieren zijn waarop trainers het maken van een training aanpakken. Ik heb ze de vier soorten trainingmakers genoemd.

Ik deel dit graag met je in het ebook dat ik heb geschreven. (deze kun je hieronder downloaden zonder je e-mailadres achter te laten) 

In het e-book lees je:

  • Welke 4 manieren dat zijn
  • Kom je er achter welke trainingmaker je bent
  • Kom je er achter wat je sterke punten zijn als trainingmaker
  • Leer je waar je nog winst kan behalen 

Dit helpt je om je (online) trainingen nog beter te maken.

Een aantal reacties van lezers:

"Ik ben zeker een programmamaker. Mooie inzichten die ik kan gebruiken!"

"Heb ‘m al uit! Wat leuk zeg. Ik ben zeker een checker. Ik ga meteen met mijn tips aan de slag voor mijn training eind januari!"

"Echt een goed boek zeg. Ik train niet zo vaak meer maar ben zelf combi-type programmamaker/checker."

"Ik ben heel duidelijk een 'Ik wil eerst alles weten' maker. Is voor mij ook wel een valkuil. Meer keuzes (durven) maken op basis van intake en leerdoelen kan me waarschijnlijk helpen. Het maken van een trainingshandleiding klinkt ook interessant, daar ga ik eens over nadenken."

Nieuwsgierig geworden? 

Download hem hieronder, gewoon zo zonder e-mailadres achter te laten. En, ik vind het leuk om te horen welke trainingmaker jij bent! Mail gerust: janny(at)leertrainenvanuitjevak.nl. Laat het ook gerust weten als je vragen hebt of kennis wil maken. Quick-Guide: De eerste stap naar jouw succesvolle training


Een aantal reacties van mensen die de quick-guide hebben ontvangen:

Wauw dank je wel! Ik ben al even trainer maar zie door jouw quickguide in dat er echt wel een aantal zaken zijn die ik beter anders kan aanpakken. Bedankt!

Wil je trainingen gaan maken en geven? Dan is deze Quick-Guide echt een aanrader. Het geeft je houvast bij het zetten van de eerste stappen. Dank je wel.