Zorgeloos Trainen - Leer Trainen vanuit je Vak

Zorgeloos Trainen

Zorgeloos Trainen

Speciaal voor ondernemers die beseffen dat net als hun eigen vak, Trainen ook een Vak is. 

Je merkt dat je meer wil. Dat je je bedrijf echt op een ander niveau wil gaan runnen, je echt een andere fase in wil. Je heel graag de jarenlange kennis die jij hebt opgedaan (bijvoorbeeld als adviseur of interimmer) in je eigen vakgebied wil gaan delen met anderen door middel van het geven van een training. 

Je wil heel graag een Training of Programma (want het wordt vaak groter dan 1 training..) maken en geven die echt het verschil maakt. Zowel voor jou als trainer / ondernemer maar ook voor de deelnemers. 

Wil je dit met stap voor stap begeleiding door mij als opleidingskundige / ondernemer? Lees dan snel verder! 

En... besef je hebt heel vaak echt meer kennis en ervaring in je dan dat je zelf denkt. 

Omdat ik het zelf altijd zonde vind als ik net achter het net vis, nog even het volgende: 

 • Als je je voor 15 augustus 2022 aanmeldt, betaal je geen extra kosten als je wil betalen in 6  of 9 termijnen en je krijgt ook nog eens €150,- korting. 
 • Hoor je ook nog eens bij de eerste 3 aanmeldingen dan krijg je een cadeaupakket (twv €90,-) met allerlei tools die je kunt gebruiken bij het maken en geven van je training. 

Herken je dit? 


 • Je weet wel dat je de kennis in je hebt om een training over jouw onderwerp te geven maar hoe zet je dat op een goede manier om in een professionele training?
 • Je wil wel een training maken en geven, maar je weet niet hoe. Wat is bijvoorbeeld een goede opbouw voor je training?
 • Het lijkt je stiekem echt leuk om een training te geven en een mooie extra inkomstenbron. Maar hoe pak je dat nou aan?
 • Hoe maak je een training waar jouw deelnemers echt iets aan hebben?
 • Het lijkt je spannend om een training te geven (je herinnert je nog wat spreekbeurtrauma's) maar toch zegt iets in je dat je het heel graag wil doen. Je wilt wel, maar je weet niet hoe.
 • Je beseft je dat je wellicht iets met het live online trainingen 'moet' maar je ziet er tegenop om daar mee te beginnen. Want, hoe werkt dat met die techniek? En kun je online wel echt een goede en leuke training geven?
 • Hoe bepaal je wat je wel en niet in een training stopt? Je kunt niet alles in een training stoppen, maar waar kies je dan voor? Je blijft maar puzzelen en je hebt de neiging om je training te vol te stoppen.
 • Je wil ook graag een gecombineerd aanbod. Face to face trainingen en online trainingen. Maar wel graag zo met zo min mogelijk technische moeilijkheden. Ook wil je graag begeleiding in hoe je jouw online training zo goed mogelijk opbouwt en geeft. Want om alleen die stap te zetten vind je pittig. 
 • Je wil graag zelfverzekerd voor de groep staan. Zeker weten dat je training goed is. En precies weten wat je moet doen als je training begonnen is.
 • Je hebt misschien al gekeken naar korte 2-daagse Train de Trainers om direct aan de slag te kunnen. Je mist daarbij alleen de 1 op 1 begeleiding en de diepgang om ook echt verder te komen als trainer en als ondernemer.
 • Je wil je 'normale' werkzaamheden heel graag combineren met het geven van trainingen. Juist ook anderen leren hoe ze b.v jouw werkzaamheden kunnen uitvoeren zodat jij echt op een ander niveau gaat ondernemen. 

Je wil echt stappen zetten met je Training, je bedrijf en je eigen rol als Trainer. 

Het lijkt je geweldig als... 

 • Je echt een deel van je omzet kunt halen uit het geven van trainingen. 
 • Je relaxed voor de groep kan staan en jouw kennis op een goede manier kan overbrengen aan de deelnemers.
 • Je voor een groep training staat te geven en je straalt. Je de kracht hebt om het te doen en je er ook echt blij van wordt en geniet!  
 • Je zelfs op een relaxte manier een Live Online Training kan geven (deelnemers zijn op hetzelfde moment online als dat jij je training geeft) die interactief is en je ook uit de techniek komt. 🙂 
 • Je een training kunt geven waar je deelnemers ook echt iets aan hebben. Dat ze het geleerde ook echt gaan toepassen.
 • Je een training of misschien wel een programma (meerdere trainingen) kunt gaan aanbieden aan je klanten waarmee zij maar ook jij echt het verschil gaat maken!
 • Je echt een andere fase in gaat met je bedrijf. 

Kortom.. je vertrouwen hebt in jouw rol als Trainer en als (trainer) ondernemer. 



Over Janny van der Laan 

Het is tijd om mijn kennis en ervaring met jou te delen! 

Nadat ik jarenlang zelf veel trainingen heb gegeven, experts heb opgeleid tot trainer, diverse grote opleidingstrajecten heb gecoördineerd en geschreven is het nu tijd om mijn kennis echt voor jou in te gaan zetten en te delen. Mijn kennis op het gebied van opleidingen / trainingen maar ook de kennis en ervaringen die ik op heb gedaan als ondernemer. (ondertussen ben ik ruim 12 jaar ondernemer en o.a. opleidingskundige)

Ik wakker heel graag het vuurtje nu ook bij jou aan om er voor te gaan. Om de expertise die jij al hebt (en dat is vaak veel meer dan je denkt..!) echt om te gaan zetten in een training. Een training of programma (want het wordt vaak groter dan 1 training) die echt bij jou en je deelnemers past en waarmee jij echt het verschil gaat maken. Waardoor jij gaat stralen en er voor gaat!

Ik bied je graag de helpende hand, je back-up, je baken in nood en de structuur en kennis in de diverse facetten van het trainersschap en het ondernemers trainersschap.

Ga je met me mee?

Jij bent goed in je vak, van mij Leer je Trainen vanuit je Vak. 

Hoe ziet Zorgeloos Trainen er uit? 

Zorgeloos Trainen is het beste van alle werelden. 😉 Niet alleen online, of live op locatie, niet alleen 1 op 1 of in een groep. Nee, ik heb bewust gekozen voor een blended variant. Dus en online, live op de trainingslocatie, in een groep en veel 1 op 1 met mij. (in de 9 maanden maar liefst 4 dagdelen) 

In de live sessies werk ik bewust in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers zodat je elkaar leert kennen en echt relaxed kan oefenen. 

We gaan direct van start met een 2-daagse Kick- off training zodat je vanaf de start grote stappen maakt met het maken van je eigen Training. Ook zodat het voor jou al goed voelt om deze zo snel mogelijk te gaan verkopen (als je dat niet al gedaan hebt.. ;-))

Kortom in 9 maanden (start 6 oktober) krijg je: 

 • 2-daagse Kick-off (live training op locatie)
 • 1-daagse Uitproberen van je werkvorm (live training op locatie)
 • 1-daagse Tekenen op een flip-over (live training op locatie)
 • 4 dagdelen (a 3 uur) individuele ondersteuning 
 • 4 x 1 uur online sparsessie met mij
 • 8 x online workshop (a 2 uur)
 • 6 x aan de slag met je Training (online werksessie)
 • 6 dagdelen gebruik van mijn online Trainingsruimte vitero

vitero??

Ik hoor je denken.. Wat is vitero? 

Vitero is een veilige gebruiksvriendelijke tool die niet primair uit gaat van de video / webcam, zoals bij bijvoorbeeld zoom of teams, maar van een tafel waar je omheen zit.

Hiernaast zie je een screenshot van hoe het er uit ziet. Je kunt gebruik maken van heel veel interactieve elementen. Bijvoorbeeld het uitdelen van post-its, een quiz, een forum, stickers en nog meer. Dat maakt dat je maar gebruik hoeft te maken van 1 systeem, wat het voor deelnemers en voor jezelf als trainer vaak veel rustiger houdt. En natuurlijk zijn er ook subrooms waar deelnemers met elkaar aan de slag kunnen. 

Wat je vaak ziet is dat er gebruik wordt gemaakt van een webcam om contact te houden met je deelnemers. Dit kan uiteraard, maar vaak is het ook onrustig voor zowel de deelnemers als voor de trainer. En daarbij.. het vreet energie… 

Bij vitero kun je ook werken zonder webcam en de webcam inzetten als het echt ondersteunend werkt. Juist door bijvoorbeeld een duim omhoog, duim omlaag en je hand op te steken houd je contact met je deelnemers. En natuurlijk ook door de vele andere interactieve werkvormen die je in kunt zetten. 

Er zijn veel grote organisaties die met veel plezier met vitero werken en een (kostbare) licentie hebben. Ook ik heb een licentie en als deelnemer aan Zorgeloos Trainen mag jij 6 dagdelen gebruik maken van mijn online trainingsruimte. Uiteraard krijg je daarvoor eerst een knoppentraining. Mocht je er daarna nog vaker van gebruik maken dan kan dat, je kunt dan de ruimte bij me huren. 

En, onze online trainingen zijn ook in vitero waardoor je direct ideeën op doet. 

Inhoud Zorgeloos Trainen

Tijdens het programma besteden we aandacht aan 4 hoofdthema's. 

Maken van je Training

Je gaat, uiteraard onder mijn begeleiding aan de slag met het maken van je training. Hiervoor gebruiken we een concreet gestructureerd stappenplan zodat je echt een training krijgt die bij jou en je deelnemers past.


Doel is dat jij een gestructureerde trainershandleiding krijgt /maakt zodat jij maar wellicht in de toekomst ook iemand anders jouw training kan gaan geven.


Uiteraard hebben we het o.a over; hoe kom je tot een training, didactiek, hoe leren mensen, werkvormen, ondersteunende tools en trainershandleiding.


Dit doen we niet alleen voor een face to face training in een zaaltje, maar ook voor een live online training. Daarbij mag je, na een knoppentraining direct gebruik maken van mijn online trainingsruimte vitero. 

Jij als Trainer

We kijken met elkaar ook naar jou als trainer. Wat zijn jouw waarden, wat wil jij uitstralen?


Maar ook, wat is jouw visie op trainen en je vak? Wie ben jij als Trainer? Wat is jouw kracht als trainer? Waar mag je nog aan werken als trainer?


Dit is een onderwerp dat door de gehele opleiding loopt. 

Zo komt het bijvoorbeeld ook aan bod op het moment dat je, in een relaxte setting, je werkvorm (oefening) uitprobeert op ons. Hoe kom je dan over als Trainer? 

Geven van je (online) Training

Welke zaken zijn belangrijk bij het geven van je training? Welke voorbereiding is essentieel? Maar ook, hoe ga je om met weerstand? En hoe werkt de groepsdynamica? Hoe zorg je dat jouw deelnemers het geleerde echt toepassen op hun werk of privé? 


Daarnaast kijken we ook hoe je een goede online training geeft. Wat is er belangrijk bij het geven van een online training? Na een knoppentraining mag je gebruik maken van mijn online trainingsruimte vitero. Een tool die echt geschikt is voor het geven van online trainingen. 

Trainen en je Bedrijf


Je hebt misschien al even je bedrijf of je bent net voor jezelf als ondernemer begonnen. Ik merk in de begeleiding van mijn klanten dat het hebben van een trainingsbedrijf soms net vraagt om een andere invalshoek en vaardigheden.


Met mijn jarenlange ervaring als (trainings) ondernemer bied ik je deze graag. Denk dan bijvoorbeeld aan zaken als, offerte opstellen, tarieven, klanten werven, marketing, locatie afspraken etc. 

Doordat je ook veel individuele sessies hebt kun je ook echt dat aan bod laten komen waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Dat maakt het echt een programma op maat. 

 • Live Trainingen
 • Individuele ondersteuning op locatie
 • Sparren online
 • Online workshops

 • Aan de slag met je Training (sessie online)

 • Gebruik vitero

Live Trainingen

Tijdens het programma Zorgeloos Trainen komen we 3x live bij elkaar met de trainingsgroep. 

2-daagse Kick Off - In deze 2-daagse leren we elkaar kennen en leer je welke basisstappen je moet zetten om je eigen training te maken. Ook besteden we deze dagen aandacht aan het thema Jij als Trainer en Trainen en je bedrijf. Je zet in deze 2-daagse hele belangrijke stappen om echt van start te gaan met jouw Training. 

1-daagse Uitproberen van je werkvorm - Vaak is het heel fijn om de werkvorm (oefening) die je hebt bedacht ook daadwerkelijk in het echt uit te kunnen proberen in een fijne trainingsgroep. En, dat is precies wat we gaan doen deze 1-daagse. 

1-daagse Tekenen op een flip-over - Je ziet ze misschien wel eens langskomen tijdens andere trainingen. Mooi vormgegeven flip-overs. Als je dat ziet heb je direct zin om de training te volgen! Tijdens deze 1-daagse ga jij de basisstappen zetten voor het tekenen op een flip-over en ga je daadwerkelijk aan de slag met het maken van je eigen flip!

Alle trainingen vinden plaats op een fijne locatie in de omgeving van Den Bosch. Uiteraard met heerlijke lunch. De dagen zijn van 09.30 - 17.00 uur. 


Data

 • 2-daagse kick off - donderdag 6 en vrijdag 7 oktober 2022
 • 1-daagse Uitproberen van je werkvorm - vrijdag 18 november 2022
 • 1-daagse Tekenen op een flip-over - vrijdag 12 mei 2023
 • 8x online workshop (09.30 - 11.30) - 2022: 04/11, 09/12 2023: 13/01, 03/02, 10/03, 03/04, 22/05, 16/06 
 • 6x aan de slag met je Training (online, 09.30 - 12.30) -  2022: 21/10, 2023: 20/01, 10/02, 17/03, 17/04, 09/06 
 • 4 dagdelen (a 3 uur) individuele ondersteuning - individueel in te plannen
 • 4 x 1 uur online sparsessie - individueel in te plannen
 • 6 dagdelen gebruik van online trainingsruimte vitero - individueel in te plannen

De live trainingsdagen vinden plaats op een locatie in de omgeving van Den Bosch. 

De 4 dagdelen individuele ondersteuning vinden plaats op mijn kantoor in Rosmalen.

Kun je niet alle data van de online sessies? Dan is dat geen grote ramp. Natuurlijk is het fijn als je er wel bij bent, met name voor jezelf, maar.. wat mij betreft geen reden om je niet aan te melden. Overigens, wellicht ten overvloede maar mocht je ergens niet bij aanwezig kunnen zijn dan geeft dat geen recht op een gedeeltelijke teruggave. 

Wat is de investering? 

De investering is €5400,- (exclusief BTW) (je hebt de mogelijkheid om dit bedrag in 6 termijnen te betalen) Dit is inclusief het Groot Werkvormenboek (deel 1) 

Hiervoor krijg je 4 live trainingsdagen, 15 uur individuele ondersteuning, 12 uur aan online workshops, 6 keer een online werksessie en 6 dagdelen gebruik van mijn online Trainingsruimte vitero.

Een veilige gebruiksvriendelijke tool die niet primair uit gaat van de video / webcam, zoals bij bijvoorbeeld zoom of teams, maar van een tafel waar je omheen zit.

Als dit je geen vliegende 'start' geeft als ondernemer die ook goede trainingen kan geven over zijn eigen vak, dan weet ik het ook niet meer.  🙂

Goed om te weten:

 • Als je je voor 15 augustus 2022 aanmeldt, betaal je geen extra kosten als je wil betalen in 6 of 9 termijnen en je krijgt ook nog eens €150,- korting. 
 • Hoor je ook nog eens bij de eerste 3 aanmeldingen dan krijg je een cadeaupakket (twv €90,-) met allerlei tools die je kunt gebruiken bij het maken en geven van je training. 

Twijfel je?

Wil je graag nog persoonlijk contact en overleggen of Zorgeloos Trainen bij jou en je situatie past? Dat begrijp ik natuurlijk. Ik maak graag een telefonische afspraak met je om je vragen te beantwoorden en waar nodig nog extra toelichting te geven. Dit gesprek verplicht je tot niets. 

Aanmelden: Ja! Ik doe mee*

 • Als je je voor 15 augustus 2022 aanmeldt, betaal je geen extra kosten als je wil betalen in 6 of 9 termijnen en je krijgt ook nog eens €150,- korting. 
 • Hoor je ook nog eens bij de eerste 3 aanmeldingen dan krijg je een cadeaupakket (twv €90,-) met allerlei tools die je kunt gebruiken bij het maken en geven van je training. 

Eenmalige betaling


€ 5400,- (excl. BTW) 

Betaling in 6 termijnen


€ 900,- (excl. BTW)  

Betaling in 9 termijnen


€ 600,- (excl. BTW)  

* Het programma Zorgeloos Trainen gaat vanaf 3 deelnemers door. 

* De (eerste) betaling start vanaf het moment van aanmelden. 

Wat levert Zorgeloos Trainen je op?  


Een klant van mij formuleerde het laats heel mooi. "Janny ik weet dat als we er samen aan hebben gewerkt, dat het goed is. Dat het professioneel is. En, ik kan dan met een gerust gevoel mijn training geven omdat ik weet dat het gewoon klopt."

En dat, en nog veel meer beteken ik ook graag voor jou. Je werkt 9 maanden lang aan je eigen professionele ontwikkeling als trainer. Tijdens deze 9 maanden zet jij je eigen training in de markt en geef je deze als het goed is ook volop. 

Daarbij wil ik heel graag jouw steun in de rug zijn. Even contact om te overleggen, feedback te vragen of om gewoon even mee te denken. Ik doe het namelijk graag met jou samen! 


Mijn klanten aan het woord 

In mijn werk als orthopedagoog kwamen afgelopen jaren steeds vaker scholingsvragen op mijn pad. Ik merkte al snel dat een goede training maken echt een vak apart is…wat een verademing dat ik Janny leerde kennen. Zij verstaat haar vak!

Janny straalt aan alle kanten uit dat ze zin heeft om met je aan de slag te gaan en we hebben meteen een ochtend in de agenda geboekt.

Fantastisch hoe ze tot in de puntjes voorbereid is en hoe je je zo welkom voelt. Haar kennis, gastvrijheid en haar enthousiasme zijn de ingrediënten waardoor de ochtend in een Flow verliep.

Stap voor stap zijn we mijn plannen doorgelopen en Janny heeft me allerlei tips, adviezen en handreikingen gedaan om het neer te zetten. In een korte tijd was de training klaar en ik kon niet wachten om ermee aan de slag te gaan.

Ik kan alleen maar zeggen dat de training een succes was en dat het de investering dubbel en dwars waard was. Ik sta met vertrouwen en rust voor grote groepen en ben trots deze trainingen te mogen geven. Ik kan daarom iedereen die ook maar twijfelt aanraden om met Janny contact op te nemen…wedden dat je net zo enthousiast wordt als ik?

Floor Koreman‧ Orthopedagoog - www.floorkoreman.nl

Tijdens het geven van een training merkte ik dat ik aan het einde van de training helemaal afgedraaid was. Online ben ik gaan zoeken hoe dit anders kan. Via Linkedin deelde Janny hier informatie over. De manier waarop ze dat deelde sprak me aan. Laagdrempelig, kort, bondig en heel herkenbaar.

Na een eerste gesprek was ik om. We hadden gelijk een klik en dat is voor mij heel belangrijk. Ik wil me graag op mijn gemak voelen tijdens een sessie waarop ik naar mezelf ga kijken, hoe ik iets doe.

We zijn aan de slag gegaan met de kwaliteit binnen mijn bedrijf, Flair Scholing. Ik heb nu meer structuur gekregen op de kwaliteit van de opleidingen die we aanbieden. Ik heb nu inzicht in hoe ik de kwaliteit beschrijf die ik in mijn hoofd heb zodat ik dat ook beter aan anderen over kan dragen.

Daarnaast hebben we ook gekeken naar de marketing. Ik heb nu inzicht hoe ik mijn klanten in beeld krijg en handvatten om deze te benaderen.

De samenwerking met Janny heb ik als heel fijn en warm ervaren. Janny gaf me alle ruimte om me te laten zijn wie ik ben. Maar ze kan me ook afremmen en weer op het juiste spoor zetten. Heel fijn. Bij Janny kreeg ik echt het gevoel van steun. Ze gaf mij de ruimte om op haar terug te vallen wanneer ik er in vast liep.

Voorafgaand had ik geen twijfels om samen te werken. Ik kreeg alle vertrouwen in Janny dat de doelen die ik in mijn hoofd had ze ook ga behalen. Dat komt door het vertrouwen dat Janny geeft en de structuur die ze biedt.

Janny is enthousiast, gezellig, warm, laagdrempelig, sociaal, regie-houdend en heeft veel kennis over haar vak. En, geweldig dat ze af en toe een kippenvel moment krijgt, waardoor we weten dat we een USP te pakken hebben. 😉

Voor iedereen die nog twijfelt. Bel Janny en ga in gesprek.

Cindy Menke  ‧ Flair Scholing 

We wilden onze telefoontraining uitdagender maken, zowel voor de deelnemers als voor onszelf en in onze zoektocht naar nieuwe en meer afwisselende werkvormen kwamen we (via via) bij Janny terecht.

We hebben het traject ‘Samenwerken aan je Training’ als zeer positief ervaren. Het was fijn om met z’n drieën aan de slag te gaan en we zijn toch, na al die jaren, weer gegroeid. Naast de inhoudelijke kant van de training hebben we ook het intakegesprek en de follow up verder verfijnd. Inmiddels trainen we weer met veel plezier met afwisselende werkvormen, zowel klassikaal als online en merken we dat we zelf ook vindingrijker zijn geworden. We hadden vooraf wat twijfels of 4 dagdelen niet te veel was, maar dat pakte goed uit; we hebben ze meer dan nodig gehad!

Janny is enthousiast, vrolijk en geïnteresseerd. Ze maakt snel een klik en zorgt voor veiligheid tijdens de sessies. Zij heeft de kennis die ze op de juiste manier overbrengt.

Dank je wel voor de leerzame training Janny. Het was een feestje! En voor iedereen die nog twijfelt: Doen, het is erg waardevol!

Wilma Blanken & Yasmin Hemke ‧ Quality Calls Training

We kenden Janny al van de Train de Trainer opleiding, die we als erg positief hebben ervaren. We merkten echter dat we tijdens de trainingen niet goed het gewenste doel konden bereiken en moeite hadden om de aandacht van deelnemers vast te houden. De training moest interactiever worden en dus besloten we Janny weer in te schakelen om onze training naar een hoger niveau te tillen d.m.v. het ‘Samenwerken aan je Training’ traject.

Die samenwerking was erg goed en we hebben in korte tijd grote stappen kunnen zetten. Afgelopen najaar (2020) hebben we voor het eerst onze nieuwe training gegeven en hierover ontvingen we zeer lovende reacties. Het kost onszelf ook minder energie, omdat we niet meer heel de dag aan het zenden zijn en de cursisten nu meer zelf aan opdrachten laten werken. Ook de onderlinge interactie bevalt ons erg goed.

We hebben Janny leren kennen als een vrouw met kennis van zaken over het trainersvak, die graag vanuit het perspectief van samenwerken iemand helpt om een training op te zetten of te verbeteren.

Jan Seinen  ‧ Adviseur Verkeersmanagement Rijkswaterstaat

Doe je mee?


Wil jij ook Zorgeloos Trainen?

Een Training (of programma) maken en geven die echt het verschil maakt. 

Voor jou, maar ook voor de deelnemers?

Met stap voor stap begeleiding door mij als opleidingskundige / ondernemer?

Eenmalige betaling 


€ 5400,- (excl. BTW) 

Betaling in 6 termijnen


€ 900,- (excl. BTW) 

* Het programma Zorgeloos Trainen gaat vanaf 3 deelnemers door. 

Eerst overleggen? 

Uiteraard kun je ook eerst met me overleggen om te kijken of dit programma bij je past. Dit kan door te bellen of te appen naar: 0647120971 of, liever nog een e-mail te sturen naar janny @ leertrainenvanuitjevak.nl zodat we samen een belafspraak kunnen inplannen. Natuurlijk mag je ook het formulier onderaan de pagina invullen.  Neem vooral ook contact met me op als je nog vragen hebt! 

Hoe ziet onze telefonische afspraak er uit?  

Ik reserveer 45 minuten voor onze telefonische afspraak, zodat we echt voldoende tijd hebben om te kijken of Zorgeloos Trainen bij je past.  Als ik denk dat dit zo is zal ik dit aan je aangeven. Ook als ik denk dat dit niet zo is zal ik je dat uiteraard ook aangeven. 

Natuurlijk krijg je na het gesprek de tijd om een goede beslissing te nemen. 

Veelgestelde vragen


Ik wil wel mezelf blijven als trainer, doen wat bij mij past tijdens mijn trainingen kan dat? Jazeker, juist! We gaan echt kijken waar jij je prettig bij voelt en mede op basis daarvan de werkvormen (oefeningen) kiezen voor in je training.

Ik wil je graag eerst beter leren kennen voordat ik me aanmeld kan dat? Natuurlijk, dat begrijp ik direct. We kunnen telefonisch kennis maken zodat we kunnen kennismaken met elkaar en je ook direct al je vragen kunt stellen. Het handigste daarvoor is om onderstaand formulier in te vullen zodat we een belafspraak kunnen maken zodat ik ook echt tijd kan nemen voor ons gesprek.

Mijn vraag staat er niet bij. Kan ik contact met je opnemen? Natuurlijk! Je kunt onderstaand formulier invullen en daar je vraag al aangeven. Ook mag je altijd telefonisch contact met me opnemen. 06 471 20 971.


Wil je dat ik contact opneem met jou? 


Laat hieronder je contactgegevens achter en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op. Je kunt ook alvast een online kennismakingsafspraak met me inplannen, dat kan via mijn agenda

Heb je alleen een (korte) vraag? Ook die kun je hieronder stellen.