Ervaringen - Leer Trainen vanuit je Vak

 Ervaringen 

Ervaringen van klanten

Op deze pagina vind je een aantal ervaringen van klanten van mij.

Wil je weten wie mijn klanten zijn? Kijk dan eens bij Voor wie? 

Ik wilde graag handvatten om een training op een goede manier op te zetten. En, daarbij ook de wensen van de deelnemers aan bod laten komen. Ik was op zoek naar de juiste handvaten om dat aan te pakken en koos daarom voor de 3-daagse Training van Leer Trainen vanuit je Vak. En wow, wat heeft dat me veel opgeleverd!

Ik heb geleerd hoe je een training op moet zetten en hoe je de leerstijlen van Kolb daarin kunt verwerken. Dit was super leerzaam! Ook het recept van maximale vreugde, een recept om op een goede manier een oefening uit te leggen en uit te voeren was erg fijn. Daarnaast kwamen er veel tips tussendoor; van handige websites tot werkvormen en heb ik ook nog veel geleerd over transfer en groepsdynamica. 

Maar ook de opzet van de training klopte van voor tot achter. Aan alles was gedacht, tot in de kleinste details. Bij terugkomst vertelde ik iedereen dat deze training super goed in elkaar zat, met een mooie afwisseling van kennis, inzicht en vaardigheden. ‘Practice what you preach’. 

Janny is een enthousiaste en kundige trainer; goed gestemd en duidelijk. 

Gezien mijn fysieke toestand (zwanger) heb ik na het trainingsweekend twee dagen moeten bijslapen, maar dat was het me meer dan waard!

Șirin Ekinci

Ik ben de 3-daagse Train de Trainer bij Janny gaan volgen omdat ik een aantal trainingen op de planning had waarvoor ik moeite had om een goede vorm te vinden. Daardoor was ik de voorbereiding aan het uitstellen en zag ik steeds meer op tegen het geven van de training.


Janny bood mij precies de handvatten die ik miste, waardoor ik nu een veel beter idee heb van wat ik in mijn trainingen wel, en vooral wat ik niet wil vertellen. Bovendien kan ik nu betere keuzes maken uit verschillende werkvormen die ik tijdens de training kan toepassen.


De training was inhoudelijk precies wat ik er van had gehoopt en daardoor de investering helemaal waard. Het concept van 3 dragen in een hotel verblijven vond ik een fijne bonus.

 

Janny geeft heel prettig en duidelijk training en alles wat ze de deelnemers leert, zie je haar ook in de praktijk toepassen. Bovendien kan ze de theorie heel goed vertalen naar alle verschillende onderwerpen die de deelnemers meenamen.

Lorette Kraaijenbrink  //  Laat Office voor je werken! 


Ik had wel een idee over mijn training, maar dit was niet concreet. 

Deze drie daagse training heeft me erg goed geholpen om deze training concreet te maken en leuk vorm te geven. Daarnaast heb ik als trainer meer zelfvertrouwen gekregen doordat ik een aantal keren voor de groep heb moeten staan en hier feedback op kreeg. 

Ik ben in deze drie dagen gegroeid als professional en trainer. Dit wens ik iedereen toe!

Sofie Spijkers //  Fontys Hogescholen


Ik vond het moeilijk om te bepalen wat ik precies wilde leren en of de training daarbij zou passen.


Ik wilde graag meedoen omdat ik veel trainingen gaf zonder plan en ik wist dat het veel beter kon met een plan. Maar, hoe ik een plan moest maken wist ik nog niet. Door vooraf te bellen met Janny werd mij duidelijk wat ik kon verwachten van de training.


Het was het helemaal waard! De training heeft me veel mogelijkheden gegeven om mee aan de slag te gaan, met name het aanbrengen van structuur en creativiteit binnen trainingen.


De training zelf heb ik ervaren als heel prettig, met een open sfeer en genoeg tijd, niks haastig. Janny is heel oplossingsgericht en behulpzaam en er was veel persoonlijke aandacht.

Roos van Dam  //  Online Dialogue


Als beginnend trainer was ik erg onder de indruk van de rustige en authentieke benadering van Janny. Ik heb het als een uiterst prettige en respectvolle training ervaren! Het interne karakter was geweldig gezien het mij 3 volle dagen en avonden de concentratie bood me volledig op de training te kunnen richten in goed gezelschap! 

Marijke Rourera  //  Specialist in groepsdynamica 


Wat begon als 'dit doen we even vlot omdat onze opdrachtgever dat van ons verlangt' was voor mij als nuchtere techneut al vlot gekeerd naar 'hey, hier ga ik iets van opsteken waardoor ik mijn cursisten beter kan bedienen'. Wat was nodig voor die ommekeer? De rust en kundigheid van Janny. Ze weet als een goede trainer een veilige omgeving te creëren waarin zonder schaamte het leerproces kan plaats vinden. Een aanrader ook voor de al meer gevorderde trainer

Bert Volders  //  USG Engineering 


Het enige wat je zei, dat je me niet gegarandeerd zou kunnen geven na afloop van de training, toch gekregen: zelfvertrouwen. Dank je wel! Veel geleerd en inspiratie opgedaan, zeker ook dankzij de leuke en goeie interactie uit de groep.

Hilde van de Heuvel  // Bureau-Wat


Praktische training met duidelijke opbouw. Direct toegepast afgelopen week omdat je aan de slag gaat met eigen training. Tijdens train de trainer mijn eigen training goed kunnen voorbereiden. Kundige, ervaren trainster. Aanrader!

Marielle Brok  //  Consulent vrijwillige inzet Vitis Welzijn 


In deze training is mijn inzicht in de rol van de trainer qua houding en gedrag gegroeid. Daarnaast heb ik veel toepassingsmogelijkheden geleerd en een behoorlijke voorraad praktische tips ontvangen. 
Janny is een vakvrouw die de groep met enthousiasme wist te boeien. 

Thea de Feijter  //  De Nieuwe Wind Training & Coaching


Hele fijne training met een kleine groep. Veel werkvormen meegekregen die ik direct in mijn trainingen onderhandelen kan toepassen. Ook de nadruk op leerdoelen en daar steeds op terugkomen in de training en vooral hoe je dat doet en hoe je goed feedback geeft heeft mijn training veel goed gedaan. De deelnemers aan mijn training doen nu veel meer zelf, leren daardoor meer en, heel belangrijk, ze waarderen mijn training veel hoger. Top dus, een echte aanrader om deze training te volgen.

Jeanette de Haas  //  Onderhandelcoach


Ontzettend leerzaam! Daarnaast kun je het geleerde tijdens de 3-daagse gelijk toepassen voor je eigen training. Ik kan iedereen die training geeft aanraden om deze cursus te volgen. Janny is een zeer bekwame trainer die je verder helpt in je ontwikkeling.

Hette van der Zwaag  //  Senior Risk Engineer Boskalis 


Had ik deze achtergrond maar eerder geweten, in zo een korte tijd zo veel geleerd en vooral meteen toepasbaar en op een hele prettige manier zodat je verder kan met je ontwikkeling.

Monique van Poorten  //  orthomoleculair therapeut kPNI + NAET