Ervaringen - Leer Trainen vanuit je Vak

 Ervaringen 

Ervaringen van klanten

Op deze pagina vind je een aantal ervaringen van klanten van mij.

Wil je weten wie mijn klanten zijn? Kijk dan eens bij Voor wie? 

Het is een genot om Janny te zien werken. Haar technisch tot in detail voorbereide programma laat voldoende ruimte om invulling te geven aan de groeiwensen van individuele deelnemers. Janny draait geen standaard programma af maar weet met een natuurlijke flair haar vaak zeer ervaren collega´s via praktische tips effectieve veranderingen te laten ervaren. Hierbij geeft ze geen oordeel, maar luistert en geeft haar waarnemingen via een frisse windrichting terug. Janny is een bevlogen trainster die haar passie als geen ander weet over te brengen.

Bob van der Weijden //  Trainer, Werksaam Friesland 

Als beginnend trainer was ik erg onder de indruk van de rustige en authentieke benadering van Janny. Ik heb het als een uiterst prettige en respectvolle training ervaren! Het interne karakter was geweldig gezien het mij 3 volle dagen en avonden de concentratie bood me volledig op de training te kunnen richten in goed gezelschap! 

Marijke Rourera  //  Specialist in groepsdynamica 


Wat begon als 'dit doen we even vlot omdat onze opdrachtgever dat van ons verlangt' was voor mij als nuchtere techneut al vlot gekeerd naar 'hey, hier ga ik iets van opsteken waardoor ik mijn cursisten beter kan bedienen'. Wat was nodig voor die ommekeer? De rust en kundigheid van Janny. Ze weet als een goede trainer een veilige omgeving te creëren waarin zonder schaamte het leerproces kan plaats vinden. Een aanrader ook voor de al meer gevorderde trainer

Bert Volders  //  USG Engineering 


Het enige wat je zei, dat je me niet gegarandeerd zou kunnen geven na afloop van de training, toch gekregen: zelfvertrouwen. Dank je wel! Veel geleerd en inspiratie opgedaan, zeker ook dankzij de leuke en goeie interactie uit de groep.

Hilde van de Heuvel  //  Bureau-Wat


Praktische training met duidelijke opbouw. Direct toegepast afgelopen week omdat je aan de slag gaat met eigen training. Tijdens train de trainer mijn eigen training goed kunnen voorbereiden. Kundige, ervaren trainster. Aanrader!

Marielle Brok  //  Consulent vrijwillige inzet Vitis Welzijn 


In deze training is mijn inzicht in de rol van de trainer qua houding en gedrag gegroeid. Daarnaast heb ik veel toepassingsmogelijkheden geleerd en een behoorlijke voorraad praktische tips ontvangen. 
Janny is een vakvrouw die de groep met enthousiasme wist te boeien. 

Thea de Feijter  //  De Nieuwe Wind Training & Coaching


Hele fijne training met een kleine groep. Veel werkvormen meegekregen die ik direct in mijn trainingen onderhandelen kan toepassen. Ook de nadruk op leerdoelen en daar steeds op terugkomen in de training en vooral hoe je dat doet en hoe je goed feedback geeft heeft mijn training veel goed gedaan. De deelnemers aan mijn training doen nu veel meer zelf, leren daardoor meer en, heel belangrijk, ze waarderen mijn training veel hoger. Top dus, een echte aanrader om deze training te volgen.

Jeanette de Haas  //  Onderhandelcoach


Ontzettend leerzaam! Daarnaast kun je het geleerde tijdens de 3-daagse gelijk toepassen voor je eigen training. Ik kan iedereen die training geeft aanraden om deze cursus te volgen. Janny is een zeer bekwame trainer die je verder helpt in je ontwikkeling.

Hette van der Zwaag  //  Senior Risk Engineer Boskalis 

Had ik deze achtergrond maar eerder geweten, in zo een korte tijd zo veel geleerd en vooral meteen toepasbaar en op een hele prettige manier zodat je verder kan met je ontwikkeling.”

Monique van Poorten  //  orthomoleculair therapeut kPNI + NAET