Opleiding: Straal als Trainer - Leer Trainen vanuit je Vak

 Opleiding: Straal als Trainer

Jij bent goed in wat je doe​​​​t en haalt daar veel plezier uit  

Maar.. je mist iets... 

Je wil heel graag jouw kennis en ervaring overbrengen op een ander door middel van een training. Alleen hoe…?


Leer je eigen Training te maken & te geven

Met de opleiding Straal als trainer! leer je jouw eigen training te maken en te geven. Stap voor stap zodat jij echt weet wat je doet als je voor de groep staat. Dit doen we deels online en deels middels een 2-daagse face to face training.

In een prettige setting kun jij jezelf echt ontwikkelen als trainer. Je gaat leren van elkaar en met elkaar waarin er zeker ruimte is voor jouw eigen weg.

Deze opleiding start binnenkort weer. Stuur een mail naar janny(@)leertrainenvanuitjevak.nl zodat ik je op de hoogte kan houden van de nieuwe datum. 

 

Zelfverzekerd voor de groep 

Na afloop heb jij stapsgewijs jouw eigen training ontwikkeld en voel jij je zelfverzekerd voor de groep. Je weet wat er belangrijk is als trainer, je weet wat je wil uitstralen als trainer en vooral je voelt je trainer en je voelt ook dat je daar als trainer mag staan. Je voelt dat je in je eigen rol als trainer mag stralen en dat wat je doet ook gewoon goed is!

We gaan volop oefenen met het geven van je eigen training zodat je ook echt al de rol ervaart. En natuurlijk gebruiken we daarbij ondersteunende theorie maar deze theorie zetten we vooral heel snel om direct in de praktijk zodat je er ook echt mee aan de slag kan.

3 onderdelen: 

Maak je Eigen Training

Dit is een online programma waarin je stap voor stap leert je eigen Training te maken.

Hierbij word je ondersteund door middel van een e-learning, (8 modules) en 3 interactieve online bijeenkomsten die je gewoon kan volgen vanuit je huis of werk.

BONUS: + een module waarin je leert om aansprekende Flap-overs te schrijven / tekenen. Geef je Eigen Training

Dit is een 2-daagse face to face training in de buurt van Utrecht waarin je echt voor de groep staat en je eigen training leert te geven. Dat wat je bedacht hebt voor je eigen training in Maak je Eigen Training ga je nu daadwerkelijk uit proberen. 

Ook gaan we het hebben over groepsdynamiek, omgaan met weerstand, verschillende leerstijlen en je eigen rol als trainer. Wie ben jij als trainer?

Wat wil je uitstralen naar je deelnemers en komt dat ook zo over?

Oogsten van Leerervaringen

De opleiding Straal als trainer ronden we af met het oogsten van jullie leerervaringen.

Er is een online terugkombijeenkomst waarin we echt gaan kijken wat je hebt geleerd en wat je mogelijke vervolgstappen kunnen zijn.

Ook maak je hier kennis met een intervisiemethode zodat je jezelf blijvend kan ontwikkelen.

Over Janny

“Een goede trainer durft in de spiegel te kijken”

Mijn energie gaat stromen van het begeleiden van trainers. Dit kan in een training train de trainer zijn maar ook in 1 op 1 begeleiding of door het ontwikkelen van een training of spel. Ik deel graag mijn kennis en ervaring aan trainers zodat zij nog beter in hun vak worden! In mijn begeleiding vind ik het belangrijk dat een trainer in de spiegel durft te kijken. Hij durft te kijken naar wat er goed gaat maar durft ook na afloop van de training te kijken wat er minder ging en acties daarop te ondernemen.

Dit geldt ook voor mijzelf. Op deze manier ben ik voortdurend in ontwikkeling naast dat ik regelmatig trainingen volg, spar met collega’s en bijeenkomsten bezoek. Je bent nooit te oud of te ervaren om te leren!

Plezier vind ik belangrijk evenals een duidelijk doel voor ogen hebben in je training. Dat wat een deelnemer leert moet ook direct kunnen worden toegepast in de praktijk. Een deelnemer benoemde na afloop van een door mij gegeven training; de training is ‘down to earth’, niet te zweverig praktisch toepasbaar met wel de theoretische handvatten om aan de slag te kunnen.

Ondertussen heb ik vanuit Leer Trainen vanuit je Vak / LaCretio ruim 450 trainers begeleid in het ontwikkelen en geven van hun training.

Anderen over Janny 

Er komt meer kijken bij een training dan dat je denkt


Ik heb vooral geleerd om de dingen klein te maken. Het is belangrijk om doelen te stellen, je kunt niet alles in een training. Een training geven is meer dan je denkt en als je het goed wil doen dan moet je doelgericht en resultaatgericht zijn. De e-learning was een hele prettige en leuke manier om aan de opdrachten te werken. De online trainingen waren een hele goede ondersteuning en gaven net dat zetje extra. Het lijkt gemakkelijk maar als je aan de slag gaat met het maken van je eigen training is het behoorlijk pittig. Janny heeft me door middel van dit programma en de online trainingen heel erg goed ondersteund. En, het leuke is, doordat ik nu zo bezig ben met het maken van een eigen training, heb ik al meerdere aanvragen gehad. 

Marjon Halmeyer- Roos 

Muziektherapeut, Curacao

Janny is een vakvrouw die de groep met enthousiasme wist te boeien


In deze training is mijn inzicht in de rol van de trainer qua houding en gedrag gegroeid. Daarnaast heb ik veel toepassingsmogelijkheden geleerd en een behoorlijke voorraad praktische tips ontvangen. 


Janny is een vakvrouw die de groep met enthousiasme wist te boeien, twee dagen lang!

Thea de Feijter 

Trainer & eigenaar De Nieuwe Wind


Data

Deze training start binnenkort weer. Stuur me een e-mail janny(@)leertrainenvanuitjevak.nl zodat ik je op de hoogte kan houden van de nieuwe data. 

Investering 

De investering voor deze opleiding is €2795,- (exclusief BTW) Vaak geldt er een vroegboekkorting. 

Je krijgt daarvoor: 

 • Maak je Eigen Training  (8 modules)
 • 3 online Live Trainingen 
 • 2-daagse Geef je Eigen Training + dagarrangement 
 • 1 Online Terugkombijeenkomst 
 • Video-opname van jezelf in actie als trainer  
 • Het Groot Werkvormenboek 
 • check
  BONUS: Extra module Teken / schrijf je flip-over 
 • check
  BONUS: E-book 15 kennismakingswerkvormen 
 • check
  BONUS: (voor eerste 2 aanmelders) Extra feedback op jouw Trainersskills  n.a.v ingestuurd filmfragment (15 min) tijdens jouw gegeven training. (insturen binnen 2 maanden na afronden training) T.w.v. € 399,- (excl. BTW) 


Alleen bij Leer Trainen vanuit je Vak, Garanties:

 • check
  Altijd een intake. Er is altijd voorafgaand aan een programma een intake zodat ik kan kijken wat je graag wil leren en of het programma daarvoor geschikt is. Ook kan ik daardoor tijdens het programma nog specifiek inspelen op je leerwensen.
 • check
  Praktisch. Natuurlijk gebruiken we theorie maar deze zetten we direct om in praktische situaties. Niet te lang geneuzel, vooral veel zelf aan de slag zodat je echt leert.
 • check
  Direct aan de slag met je eigen training. Jij komt om te leren hoe jij je eigen training kunt maken of geven. Dus we gaan gewoon direct aan de slag met het maken of geven van je eigen training aan de hand van concrete handvatten.
 • check
  Prettige en veilige sfeer. In mijn ogen leer je namelijk echt niet prettig als de sfeer niet goed is en het onveilig voor je aanvoelt. Ik zal er dan ook alles aan doen om er voor te zorgen dat er een prettige en veilige sfeer is zodat jij optimaal kan leren.
 • check
  Kleine groep. Samen gaan jullie aan de slag. Behalve dat ik jou ondersteun kun je ook ondersteuning vragen aan de andere groepsleden. Doordat we in een kleine groep werken ken je iedereen en heb ik ook de gelegenheid om oprechte aandacht aan jou te besteden en je verder te helpen.
 • check
  Stelt kritische vragen. Ik denk heel graag met je mee en schuw het daarbij ook niet om kritische vragen te stellen. Daarbij wil ik graag dat je nog verder komt en op andere ideeën wordt gebracht. En, als ik zelf een goed idee heb voor jouw training dan deel ik die natuurlijk met je!

Aanmelden 

Ik begeleid je heel graag met deze uitgebreide opleiding in jouw rol als trainer. 

Aanmelden kan spoedig weer. Stuur een e-mail naar janny(@)leertrainenvanuitjevak.nl zodat ik je op de hoogte kan houden van de data. 


Betalen in termijnen?

Wil je in termijnen betalen? Afhankelijk vanaf het moment waarop je je aanmeldt kan dat. Neem daarvoor even contact op: janny@leertrainenvanuitjevak.nl 


Samen met een andere collega? Korting!
Ga je samen met een collega deze training volgen? Dan krijgt je collega 20% korting op de originele prijs. Deze korting is niet geldig in combinatie met de vroegboekkorting en geldt alleen als jij de normale prijs betaalt. Ook geldt deze alleen als jullie beide op dezelfde datum deelnemen. 

Stuur even een e-mail met de factuurgegevens naar janny@leertrainenvanuitjevak.nl zodat we een factuur voor jullie kunnen aanmaken.

Heb je nog vragen?
Als je nog vragen hebt dan hoor ik het heel graag,
je kunt een email sturen naar janny@leertrainenvanuitjevak.nl.