ChatGPT voor Trainers – Live Online Training & Online module - Leer Trainen vanuit je Vak

ChatGPT voor Trainers – Live Online Training & Online module

Er is op het moment nog geen nieuwe datum ingepland. Heb je interesse? Stuur geruste een e-mail: janny(@)leertrainenvanuitjevak.nl. 

Ook geef ik graag op maat gemaakte incompany workshops ChatGTP. Neem ook daarvoor gerust contact met me op. 


Stop met het maken van een training zonder gebruik van ChatGPT...

Dat klinkt nogal heftig. (sorry..!) Maar er zit voor mij, als opleidingskundige en trainer, echt wel een kern van waarheid in. 

Wat is ChatGPT?

ChatGPT is een slimme computer die ontwikkeld is om te praten met mensen via tekst. Het is bedoeld om snel en nauwkeurig antwoord te geven op vragen en conversaties te voeren.


Een bedreiging? 

Je kunt ChatGPT zien als een bedreiging of besluiten om er (nu) niets mee te doen.

Ik, als opleidingskundige omarm ChatGPT. Het is namelijk een heel goed hulpmiddel voor jou als (aankomend) trainer. Alleen moet je dan wel even weten hoe dat moet en wat je er allemaal mee kunt! 🙂 

Ik weet zeker dat deze live online training met online module je heel veel inspiratie gaat bieden aan jou als trainer in het gebruik van ChatGPT. En, dat je daardoor fijner en sneller kan werken en misschien wel tot meer creatievere oplossingen komt. 

Ik vind het altijd tof om er op tijd bij te zijn met dit soort technologische dingen. Destijds met twitter (mensen herkenden mij op bijeenkomsten door twitter..) maar ook bijvoorbeeld met verdiepen in het geven van Live Online Trainingen  (2012) via Adobe Connect, Webex en later vitero. Heel fijn dat ik daardoor tijdens de coronatijd trainers en docenten kon opleiden in hoe ze interactief online konden trainen!

Deze keer wil ik jou heel graag direct meenemen in deze 'hype' van ChatGPT zodat je er direct gebruik van kan maken en zelf kan ontdekken dat je het echt kunt zien als een extra collega! 🙂 

Janny van der Laan | Opleidingskundige en Eigenaar Leer Trainen vanuit je Vak 

Wat komt er aan bod in de Live Online Training & de Online Module?

De Basis van het werken met ChatGPT

  • Wat is ChatGPT?
  • Hoe werkt ChatGPT?
  • Goed om te weten voordat je het gaat gebruiken
  • Werken met Prompts + Tal van tips

Koppeling met het Maken van jouw Training

  • 1 voorbeeld gebruik ChatGPT bij het ontwerpen van je Training
  • 9 voorbeelden gebruik ChatGPT bij het bedenken van werkvormen voor je Training
  • 2 voorbeelden gebruik ChatGPT bij het maken van je e-learning 

Sylvia van Asperen - Trainer, trainingsacteur, ontwikkelaar bij Semmie Sprekend Spel & Training

'Janny is een hele fijne trainer. De training heeft mij in korte tijd geïnspireerd hoe ChatGPT eventueel te gaan gebruiken. De training was kort, bondig en to-the-point. Top!

Live Online Training

De Live Online Training vindt plaats in de prettige trainerstool vitero. Deze training is interactief en ik zal je stap voor stap meenemen in het gebruik van ChatGPT. De basis en heel veel verschillende ideeen voor het gebruik van ChatGPT bij het maken van je training. Ook zullen we met elkaar brainstormen zodat je nog weer extra geïnspireerd wordt. 

Na je aanmelding krijg je van mij een link zodat je op het afgesproken moment kunt deelnemen. Gewoon vanaf je eigen werkplek/ thuis. 

Data 

Er is op het moment nog geen nieuwe datum ingepland. Heb je interesse? Stuur geruste een e-mail: janny(@)leertrainenvanuitjevak.nl. 

Per Live Online Training is er plek voor maximaal 14 deelnemers. Er wordt geen opname gemaakt van deze live online training in verband met de privacy. 

Online Module 

Je vindt in deze module leesteksten, audiofragmenten en screenshots terug.

Deze module zie ik als een naslagwerk wat je kunt gebruiken en wat je helpt om de eerste stappen in ChatGPT te gaan zetten in combinatie met je werk als trainer / ontwikkelaar. 

Je hebt 3 maanden toegang tot de online module. Na het volgen van de Live Online Training krijg je toegang tot de module zodat je het op je gemak na kunt lezen en het nog beter beklijfd! 

'Voordat ik de training ging volgen, had ik geen idee hoe ChatGPT mij zou kunnen helpen bij een trainingsontwerp. Maar wat ben ik enthousiast geworden! Janny leidde de deelnemers stap voor stap door de materie heen, waarbij tussendoor steeds ruimte was om te oefenen. Door de interactieve manier van trainen, kon ik van het begin tot het eind profiteren van alles wat werd aangeboden. 


Het gebruik van ChatGPT gaat de kwaliteit van mijn trainingen vergroten en ik kan door de training er gewoon gelijk mee aan de slag. Zin in!"


Barbera Molenaar - Trainer zorgprofessionals jeugdhulpverlening

"Wat ik heel interessant vond, was om samen met mensen die op dezelfde manier Chat GPT willen gebruiken (namelijk: voor trainingen en workshops) te kijken naar de mogelijke toepassingen. De sheet met de mogelijke voorbeelden en het prikbord waarop overige deelnemers benoemden hoe ze het gingen inzetten gaven zeker inspiratie voor de toepassing. Sommige manieren om ChatGPT te gebruiken waren voor mij echt nieuw, dus dit was heel handig.”

Karen Visser-Conradi  - Teamtrainer &coach Slimmer Werken


Heb je nog een vraag? Ik help je graag verder! 

Stuur gerust een e-mail met je vraag janny(@)leertrainenvanuitjevak.nl. Op e-mailberichten krijg je binnen 2 werkdagen antwoord. Ik probeer het dezelfde dag te doen, maar ben ook regelmatig trainingen aan het geven of 1 op 1 aan het werk. 

Ik kijk uit naar je bericht! 

Ik ben ook te boeken voor bijvoorbeeld een incompany (online) workshopBen je voor je bijvoorbeeld je Trainersdag op zoek naar een invulling? 

Ik geef graag een workshop over ChatGPT. Uiteraard op maat zodat de deelnemers het geleerde na afloop ook kunnen toepassen. 

Zo heb ik bijvoorbeeld al met heel veel plezier voor diverse taal- en schrijftrainers een workshop gegeven. 

Met erg enthousiaste reacties van de deelnemers! 

Neem gerust contact met me op voor meer informatie.