Inspiratiesessie Online Trainerstool vitero - Leer Trainen vanuit je Vak % %

Inspiratiesessie Online Trainerstool vitero

  • Maak gratis kennis met de tool voor het geven van een Online Training
  • Vitero is ontworpen voor het geven van trainingen, niet voor niets werken grote trainingsorganisaties er al mee
  • Ontdek of dit ook iets is wat bij jou past
  •  Vrijdag 26 februari van 09.00 - 10.00 uur  


Voor het geven van Live Online Trainingen maak ik graag gebruik van vitero. Met een Live Online Training bedoel ik dat je op hetzelfde moment als de deelnemer online bent en op dat moment een training geeft.

Een veilige gebruiksvriendelijke tool die niet primair uit gaat van de video / webcam, zoals bij bijvoorbeeld zoom of teams, maar van een tafel waar je omheen zit.

Hierboven zie je een screenshot van hoe het er uit ziet. Je kunt gebruik maken van heel veel interactieve elementen. Bijvoorbeeld het uitdelen van post-its, een quiz, een forum, stickers en nog meer. Dat maakt dat je maar gebruik hoeft te maken van 1 systeem, wat het voor deelnemers en voor jezelf als trainer vaak veel rustiger houdt. En natuurlijk zijn er ook subrooms waar deelnemers met elkaar aan de slag kunnen. Vitero is echt gemaakt voor het geven van Live Online Trainingen

Ook merk ik dat ik zelf het heel fijn vind dat de camera niet continu op mij gericht staat (natuurlijk wel af en toe) en dat de deelnemers dit ook fijn vinden. Een camera op je en het kijken naar alle camera’s vraagt vaak veel energie en geeft veel prikkels. Met name introverte mensen vinden dat lang niet altijd fijn.

En, natuurlijk heb je genoeg andere manieren om wel te checken of je deelnemers ‘er bij’ zijn. Bijvoorbeeld een duimpje omhoog of naar beneden, een smiley of zelfs een beeldscherm dat voor een avatar verschijnt als deelnemers met iets anders bezig zijn…

Het omzetten van een face to face training naar een online training vraagt wel even wat werk en een andere denkwijze. Ook het gebruiken van de tool en de mogelijkheden vraagt even wat training, maar dit is allemaal te overzien. Het is een vrij intuïtieve tool. En, ik help je hier graag bij zodat je ook online relaxed trainingen kan geven. 


Vitero huren 

Ik heb een licentie voor deze tool en je kunt deze online trainingsruimte bij me huren per dagdeel. 


Inspiratiebijeenkomst vitero 

Nieuwsgierig? Kom naar de online inspiratiebijeenkomst in vitero. 

Tijdens deze bijeenkomst kun je kennismaken met de tool en ontdekken of het ook iets voor jou is. 

Natuurlijk is dit gratis. Maar, ik werk graag met kleine groepen dus je snel aanmelden is wel handig. En na aanmelding reken ik ook op je komst :-).