Feedback op je Training

Zodat jij nog zekerder voor de groep staat!

Je mag een (online) Training geven!

Je hebt al wat voorbereid maar je vindt het heel fijn als er een opleidingskundige / leerexpert met je mee denkt en je training van feedback voorziet. 

Stuur je training (net wat jij hebt qua voorbereiding) naar me op en je krijgt feedback van mij. Plus nog 30 minuten nabespreken / sparren. 

Je hebt je Training voorbereid maar je hebt het gevoel dat het beter kan.. Wil jij graag relaxed en vol zelfvertrouwen voor de groep staan en met passie een Training over je eigen Vak geven? 

Dit is je kans om daar mee aan de slag te gaan! 

Inmiddels werk ik ruim 13 jaar met ondernemers en andere kennisexperts in loondienst. Mensen die goed zijn in hun vak en een eigen Training willen leren Maken en Geven.

1 van de dingen die ik keer op keer tegen kom is dat deze ondernemers heel erg lang bezig zijn met de voorbereiding van hun Training. Ze stellen zichzelf vragen als: 

 • Wat moet er wel en niet in mijn Training? 
 • Hoe bouw ik op een goede manier een Training op? 
 • Hoe zorg ik dat mijn deelnemers ook echt iets leren uit mijn Training?
 • Hoe zorg ik dat ik echt dat aan bod laat komen wat ze ook echt willen leren?
 • Hoe kan ik leuke oefeningen toevoegen? En wat voor oefeningen dan? 

Deze ondernemers willen heel graag vol passie en vertrouwen voor de groep staan maar, als ze eerlijk naar zichzelf kijken, merken ze dat ze nog heel hard aan het werk zijn. Ze zijn bekaf na afloop van het geven van een training. Ze hebben alles gegeven en zijn gesloopt. Als feedback horen ze wel eens dat hun trainingen eentonig of saai zijn. 

Het geven van een Training is een geweldige manier om jouw kennis en expertise om te delen. En, je kunt er nog geld mee verdienen ook! Als je weet wat je moet doen in de voorbereiding, hoeft het maken ook echt niet zo ingewikkeld te zijn. En kun je tijdens het geven van de Training ook echt genieten! 


Voordat ik begonnen was met mijn opleiding, lang lang geleden ;-) (o.a. hbo opleiding tot opleidingskundige / leerexpert / trainer) wist ik ook niet hoe je op een goede manier een Training op kon bouwen zonder dat je na afloop helemaal bekaf bent. En ook, zonder dat je mega lang bezig bent met het voorbereiden van je Training. 

Door mijn opleidingen maar zeker ook door het begeleiden van ruim 650 experts tot trainer, het incompany ontwikkelen van trainingen + trainershandleidingen en het opleiden van trainers weet ik dat het kan. 

Je kunt relaxed en vol vertrouwen een Training geven zonder dat je helemaal bekaf bent na afloop van de training. En, daar ook gewoon een goed dagdeeltarief voor vragen. 

Ook jij kan dit!

Ik help je graag bij de eerste stappen door je Training van feedback te voorzien en deze daarna online te bespreken. Wil je daarna nog meer begeleiding van mij dan kan dat uiteraard. 

Moet je Training daarvoor al helemaal af zijn? Nee hoor, jij bepaalt wat je aanlevert en tijdens onze nabespreking kan ik nog verder met je meedenken. 

 

Als je als Trainer moe bent aan het einde van de Training, dan heb je iets niet goed gedaan.. 

Janny van der Laan | Leer Trainen vanuit je Vak 

Waarom feedback op je Training?

Waarom zou je feedback op je Training aanvragen? 

 • Jij zit volop in je eigen Vak. Wat ik bij mijn klanten vaak zie, is dat ze daardoor niet weten wat ze eigenlijk allemaal weten. Het is voor jou, als deskundige in je eigen vakgebied, moeilijk om in te schatten wat je deelnemers nog niet weten. En, dat is ook heel logisch. Ik ga je daarbij helpen zodat je een Training krijgt die ook echt toegespitst is op jouw doelgroep.
 • Je krijgt persoonlijke feedback op jouw ontwerp van je Training. Dat zorgt er voor dat je precies weet waar jij nog aan kan werken en wat je nog kan aanpassen. En... je hoort uiteraard ook van mij wat er al goed is aan je ontwerp / training. 
 • Doordat je weet dat je na de eventuele aanpassingen een goede Training hebt, sta je vermoed ik veel sterker in je schoenen je Training te geven.
 • Door mijn jarenlange ervaring als ontwerper van trainingen, trainer en opleidingskundige kan ik me goed verplaatsen in je onderwerp en heel gemakkelijk met je meedenken over bijvoorbeeld bepaalde oefeningen die je kunt inzetten in je Training.
 • Je krijgt volop tips en tricks van mij om de groep echt te boeien. Ze gaan naar huis en hebben echt wat van jou geleerd.
 • Doordat je weet dat de training, na eventuele aanpassingen, echt helemaal prima is, durf je een goed dagdeeltarief te vragen. 
 • Net als dat jouw Vak een vak is waar je voor geleerd hebt, is dat het maken van een Training ook. Wel een vak dat je kunt leren. :-)
 • Na de feedback en de 30 minuten sessie heb jij goed in beeld wat je nog kunt aanpassen om van jouw training een (nog groter) succes te maken. 

Deze feedback op de Training past bij jou als: 

 • Je graag een Training wil geven maar daar ondersteuning bij wil zodat je zeker weet dat je het goed doet.
 • Of, je al een Training hebt gegeven maar je het gevoel hebt dat het beter kan. Je merkt alleen dat je daar zelf niet helemaal uit komt.
 • Je heel graag met passie en vertrouwen voor de groep wil staan.
 • Je kennisondernemer of  in loondienst bent en veel over je vak weet. Bijvoorbeeld, adviseur, communicatiedeskundige, voedingsdeskundige, jurist, hr-medewerker, social-media deskundige, budgetcoach, studiecoach. 
 • Je echt graag een stap wil zetten om nog beter te worden in het maken en geven van jouw eigen Training. Een training waar je trots op mag zijn! 

Hoe werkt de Feedback op je Training?

Stap 1

Aanmelden

Meld je aan door op onderstaande button te klikken. :-) 

Stap 2

E-mail en praktische afspraken

Na je betaling ontvang je een e-mail van mij met een link naar een formulier met wat inhoudelijke en praktische vragen. 


In dezelfde e-mail staat ook direct een link naar mijn agenda. Plan direct een online afspraak in met mij om de feedback te bespreken.


Inplannen van onze afspraak moet minimaal 2 weken na aanleveren van je materiaal, zodat ik me kan voorbereiden en je feedback kan geven. Kan het eerder, dan geef ik je een seintje. 

Stap 3

Ik ga voor jou aan de slag

Jouw werk zit er voor nu even op. 


Ik ga aan de slag met het doornemen van je materialen en geef je feedback. 


Deze feedback (middels opmerkingen in word) ontvang je al per e-mail van mij, voor onze online afspraak. 

Stap 4

Tijd voor onze online afspraak in vitero (tool waarin ik trainingen geef) 


In onze afspraak nemen we de schriftelijke feedback door en geef ik je nog volop tips en tricks. 


Daarna kun je zelf weer verder aan de slag om eventuele zaken aan te passen en je Training te gaan geven! 


Vind je het fijn om meer begeleiding te krijgen? Dat kan.

Geef dat vooral aan mij aan, dan bespreken we de mogelijkheden. 

De investering voor de Feedback op je Training bedraagt €495,- exclusief BTW. 

Hiervoor krijg je in ieder geval:

 • Feedback op je Training, geschreven in je (word) document. Daarbij benoem ik de dingen die heel goed zijn en geef ik je tips en volop ideeën zodat je er verder mee aan de slag kunt. En, je krijgt gegarandeerd een duidelijke structuur in je Training. 
 • 30 minuten online nabespreken van de feedback en met elkaar sparren zodat ik je nog verder kan helpen. 

Wat mijn klanten over de Samenwerking zeggen

Cindy Menke

Flair Scholing

Tijdens het geven van een training merkte ik dat ik aan het einde van de training helemaal afgedraaid was. Online ben ik gaan zoeken hoe dit anders kan. Via Linkedin deelde Janny hier informatie over. De manier waarop ze dat deelde sprak me aan. Laagdrempelig, kort, bondig en heel herkenbaar.

Na een eerste gesprek was ik om. We hadden gelijk een klik en dat is voor mij heel belangrijk. Ik wil me graag op mijn gemak voelen. 

De samenwerking met Janny heb ik als heel fijn en warm ervaren. Janny gaf me alle ruimte om me te laten zijn wie ik ben. Maar ze kan me ook afremmen en weer op het juiste spoor zetten. Heel fijn. Bij Janny kreeg ik echt het gevoel van steun. Ze gaf mij de ruimte om op haar terug te vallen wanneer ik er in vast liep.

Voorafgaand had ik geen twijfels om samen te werken. Ik kreeg alle vertrouwen in Janny dat de doelen die ik in mijn hoofd had ze ook ga behalen. Dat komt door het vertrouwen dat Janny geeft en de structuur die ze biedt.

Janny is enthousiast, gezellig, warm, laagdrempelig, sociaal, regie-houdend en heeft veel kennis over haar vak. En, geweldig dat ze af en toe een kippenvel moment krijgt, waardoor we weten dat we een USP te pakken hebben. ;-)

Voor iedereen die nog twijfelt. Bel Janny en ga in gesprek.

Lorette Kraaijenbrink

Laat office voor je werken

Janny bood mij precies de handvatten die ik miste, waardoor ik nu een veel beter idee heb van wat ik in mijn trainingen wel, en vooral wat ik niet wil vertellen. Bovendien kan ik nu betere keuzes maken uit verschillende werkvormen die ik tijdens de training kan toepassen.

Floor Koreman

orthopedagoog

In mijn werk als orthopedagoog kwamen afgelopen jaren steeds vaker scholingsvragen op mijn pad. Ik merkte al snel dat een goede training maken echt een vak apart is…wat een verademing dat ik Janny leerde kennen. Zij verstaat haar vak! 

Janny straalt aan alle kanten uit dat ze zin heeft om met je aan de slag te gaan en we hebben meteen een ochtend in de agenda geboekt.

Fantastisch hoe ze tot in de puntjes voorbereid is en hoe je je zo welkom voelt. Haar kennis, gastvrijheid en haar enthousiasme zijn de ingrediënten waardoor de ochtend in een Flow verliep.

Stap voor stap zijn we mijn plannen doorgelopen en Janny heeft me allerlei tips, adviezen en handreikingen gedaan om het neer te zetten. In een korte tijd was de training klaar en ik kon niet wachten om ermee aan de slag te gaan.

Ik kan alleen maar zeggen dat de training een succes was en dat het de investering dubbel en dwars waard was. Ik sta met vertrouwen en rust voor grote groepen en ben trots deze trainingen te mogen geven. Ik kan daarom iedereen die ook maar twijfelt aanraden om met Janny contact op te nemen…wedden dat je net zo enthousiast wordt als ik?


Mijn verhaal in het kort

Als kind wilde ik juf worden. Kinderen dingen leren, voor de klas staan. Dat leek me wel wat. Misschien hier en daar wat afgekeken van mijn ouders, die ook beide in het onderwijs werkten. 

Na wat omzwervingen kwam ik op het vak van trainer. Niet kinderen iets leren, maar juist volwassenen een praktische training geven waar ze ook echt iets mee kunnen. Dat is waar ik enorm van geniet.

Het genieten begint bij mij al bij het maken van de training. Me echt goed inleven in de opdrachtgever, deelnemers en in de organisatie zodat ik een echt goede training kan maken.

Bij de basis beginnen vind ik heel erg belangrijk bij het maken van een training. Eerst kijken, wie heb je voor je, wat zijn hun wensen en dan kijken naar de leerdoelen. Als ik de leerdoelen heb dan ga ik los. Vaak met post-its brainstormen wat past er waar bij? Hoe kunnen we de werkvorm zo maken dat die nog beter aansluit bij de trainer en bij de deelnemers? Hoe kunnen we er voor zorgen dat ze het geleerde uit de training ook echt gaan toepassen? Zo zorg ik voor een duidelijk programma zodat je precies weet wat je wanneer en waarom moet doen. En dit doe ik het liefste met de expert (trainer) samen zodat ik zeker weet dat we op het goede pad zitten.

Ik werk graag met experts, mensen die goed zijn in hun vak. Deze mensen zijn zo bevlogen en gepassioneerd dat dat een heerlijke energie geeft! Ik merkte echter ook dat het juist voor deze mensen vaak moeilijk is om een goede training te maken. Daarom heb ik deze feedback op jouw training ontwikkeld. 

FAQ

Veelgestelde Vragen 

Wanneer vindt het plaats?

Dit bepalen we samen. Na je aanmelding ontvang je van mij een e-mail met een link naar mijn agenda. In mijn agenda kun je een afspraak met me inplannen van 30 minuten om de feedback te bespreken en samen te sparren. 

Wel belangrijk, tussen onze online afspraak en het versturen van jouw documenten moet 2 weken de tijd zitten, zodat ik me ook kan voorbereiden en je van de feedback kan voorzien. Als dit sneller kan, dan laat ik je dit weten. 

Voor wie is deze Feedback op je Training geschikt?

Deze feedback is voor jou als je het fijn vindt dat ik als opleidingskundige / leerexpert met jou mee kijk met de training die je hebt ontwikkeld. Het maakt daarbij mij niet uit of je in loondienst bent of dat je ondernemer bent. 

Wat is de investering?

De investering voor Feedback op je Training is €495,- exclusief BTW. 

Hiervoor krijg je:

 • Feedback op je Training, geschreven in je (word) document. 
 • 30 minuten nabespreken van de feedback en sparren. 

Wat moet ik aanleveren?

Zo veel mogelijk zaken die jij ter voorbereiding hebt gemaakt voor het geven van jouw training. Dat kan bijvoorbeeld zijn; een powerpoint, een word document etc. 

Je training hoeft nog niet helemaal af te zijn. Een globaal overzicht met wat je van plan bent is wel fijn. 

Ik geef nog geen trainingen is het dan iets voor mij?

Wil je wel trainingen gaan geven? 

En zo ja, heb je al iets gemaakt als opzet voor de training die je wil gaan geven? Dan is Feedback op je Training zeker ook iets voor jou. 

Heb je nog geen opzet, dan kun je overwegen om eerst 30 minuten met mij te sparren zodat ik je een Quick-Start kan geven. Neem hiervoor even contact met me op, dit staat nog niet op de site. :-) 

Ik geef al langer trainingen is het dan iets voor mij?

Zeker! Ook dan kan het juist weer verfrissend werken om eens iemand anders naar je trainershandleiding te laten kijken. Of, wellicht merk je dat een bepaald onderdeel net niet helemaal lekker loopt. Geef dat vooral aan dan kijk ik met je mee. 

Heb je nog een andere vraag? Neem gerust contact met me op: 

Vul onderstaand formulier in of stuur een what's app naar: 06 471 20 971