ChatGPT voor Trainers - Leer Trainen vanuit je Vak

ChatGPT voor Trainers

Yes wat tof! Jij staat gewoon op de wachtlijst voor de online module: Hoe kan ChatGPT je helpen in het maken van je Training? 

ChatGPT is een slimme computer die ontwikkeld is om te praten met mensen via tekst. Het is bedoeld om snel en nauwkeurig antwoord te geven op vragen en conversaties te voeren.

En.. een heel goed hulpmiddel voor jou als (aankomend) trainer. Alleen moet je dan wel even weten hoe dat moet en wat je er allemaal mee kunt! 🙂 

Speciaal voor jou, omdat jij op de wachtlijst staat heb ik tot en met woensdag 22/02 22.22 uur 🙂 een aanbieding voor de Online module: Hoe kan ChatGPT je helpen in het maken van je Training? Direct aanmelden

Je betaalt dan slechts €11,11 (exclusief BTW). Hierna gaat de prijs zeker omhoog.

03
Days
:
 
00
Hours
:
 
37
Minutes
:
 
11
Seconds

You missed out!

Ik weet zeker dat deze module je heel veel inspiratie gaat bieden aan jou als trainer in het gebruik van ChatGPT. En, dat je daardoor fijner en sneller kan werken en misschien wel tot meer creatievere oplossingen komt. 

Ik vind het altijd tof om er op tijd bij te zijn met dit soort technologische dingen. Destijds met twitter (mensen herkenden mij op bijeenkomsten door twitter..) maar ook bijvoorbeeld met verdiepen in het geven van Live Online Trainingen  (2012) via Adobe Connect, Webex en later vitero. Heel fijn dat ik daardoor tijdens de coronatijd trainers en docenten kon opleiden in hoe ze interactief online konden trainen!

Deze keer wil ik jou heel graag direct meenemen in deze 'hype' van ChatGPT zodat je er direct gebruik van kan maken en zelf kan ontdekken dat je het echt kunt zien als een extra collega! 🙂 


Wat komt er aan bod in de Online Module?

De Basis van het werken met ChatGPT

  • Wat is ChatGPT?
  • Hoe werkt ChatGPT?
  • Goed om te weten voordat je het gaat gebruiken
  • Werken met Prompts + Tal van tips

Koppeling met het Maken van jouw Training

  • 1 voorbeeld gebruik ChatGPT bij het ontwerpen van je Training
  • 9 voorbeelden gebruik ChatGPT bij het bedenken van werkvormen voor je Training
  • 2 voorbeelden gebruik ChatGPT bij het maken van je e-learning 

Je vindt in deze module leesteksten, audiofragmenten en screenshots terug.

Deze module zie ik als een naslagwerk wat je kunt gebruiken en wat je helpt om de eerste stappen in ChatGPT te gaan zetten in combinatie met je werk als trainer / ontwikkelaar. 


Wil jij ChatGPT ook direct goed kunnen gebruiken als (aankomend) trainer?

En, als één van de eersten op deze trein springen?

Bestel hieronder direct de online module voor €11,11 (exclusief BTW) tot en woensdag 22/02 22.22 uur en je hebt direct toegang. (voor 3 maanden) 

Super leuk als jij er ook bij bent! 

03
Days
:
 
00
Hours
:
 
37
Minutes
:
 
11
Seconds

You missed out!