Vitero - Leer Trainen vanuit je Vak

Vitero

Live Online Trainen in vitero 

Leer Live Online Trainen in vitero – de trainerstool van de toekomst – en maak als je wil, direct gebruik van mijn online trainingsruimte.

Na meerdere tools te hebben bekeken ben ik er over uit. Vitero heeft het in zich om de Trainerstool van de toekomst te worden. Vitero is ontworpen voor het geven van trainingen. Niet voor niets werken grote bedrijven en trainingsorganisaties er al mee. 

Een veilige gebruiksvriendelijke tool die niet primair uit gaat van de video / webcam, zoals bij bijvoorbeeld zoom of teams, maar van een tafel waar je omheen zit.

Hierboven zie je een screenshot van hoe het er uit ziet. Je kunt gebruik maken van heel veel interactieve elementen. Bijvoorbeeld het uitdelen van post-its, een quiz, een forum, stickers en nog meer. Dat maakt dat je maar gebruik hoeft te maken van 1 systeem, wat het voor deelnemers en voor jezelf als trainer vaak veel rustiger houdt. En natuurlijk zijn er ook subrooms waar deelnemers met elkaar aan de slag kunnen. 

Wat je vaak ziet is dat er gebruik wordt gemaakt van een webcam om contact te houden met je deelnemers. Dit kan uiteraard, maar vaak is het ook onrustig voor zowel de deelnemers als voor de trainer. En daarbij.. het vreet energie… 

Bij vitero kun je ook werken zonder webcam en de webcam inzetten als het echt ondersteunend werkt. Juist door bijvoorbeeld een duim omhoog, duim omlaag en je hand op te steken houd je contact met je deelnemers. En natuurlijk ook door de vele andere interactieve werkvormen die je in kunt zetten. 

Het werkt gemakkelijk, voor zowel de deelnemers als de trainer. 

Wat zijn de mogelijkheden? 

Huur de vitero trainingsruimte

Wil jij gebruik maken van de Trainerstool van de toekomst, dan ben je van harte welkom om mijn ruimte te huren. Hiervoor is het wel van belang dat je weet hoe vitero werkt en dat je een knoppentraining (elders) hebt gevolgd. Het is ook mogelijk om bij mij een knoppentraining te volgen. 

Mijn ruimte is geschikt voor maximaal 16 personen (inclusief trainer). Wil je meer weten, stuur dan een e-mail naar janny(@)leertrainenvanuitjevak.nl 

Knoppentraining 

Wil je graag aan de slag in vitero en heb je al voldoende kennis over het ontwikkelen en geven van een online training? Dan kun je bij mij een vitero knoppentraining volgen. Ik leer je dan waar de knoppen zitten, en hoe vitero werkt zodat jij relaxed een live online training in vitero kan geven. Neem gerust contact op voor meer informatie. janny(@)leertrainenvanuitjevak.nl 

Knoppentraining & samen aan de slag met het maken van je eigen (blended) training

Wil je echt stap voor stap kijken hoe je jouw programma kan klaarstomen voor de toekomst? Ook dan help ik je graag. Ik ga graag samen met jou aan de slag met het Samenwerken aan jouw Training. Dit kan een volledige online training zijn in vitero of een combinatie van online en face to face. Uiteraard krijg je dan ook een vitero knoppentraining en bedenken we samen welke oefeningen / werkvormen je in kunt zetten in vitero om de leerdoelen van jouw training te behalen. Neem gerust contact op voor meer informatie: janny(@)leertrainenvanuitjevak.nl. Je kunt ook alvast naar de 1 op 1 Samenwerken aan je eigen Training bekijken.